NovinkyTankové pivo PRIMÁTOR

10.8.2018
https://primator.cz/wp-content/uploads/2018/08/tankovna_sklenice-1280x853.jpg

Tankové pivo je trend, který se šíří zeměmi se zažitou pivní kulturou. Hospodští se snaží nabídnout zákazníkům stále něco nového a točené pivo servírovat v maximální možné kvalitě. Pivo z tanku přesně toto umožňuje.  Zachovává si svoji původní chuť a vůni – je přesně takové, jaké opustilo pivovar. Jelikož je pivo i v restauraci neustále uchováváno při nízké teplotě (tanky i veškeré pivní vedení je chlazeno) a nepřichází do styku s tlačným plynem, může pak hospodský nabídnout zákazníkovi jeho oblíbený zlatavý mok tak, jak jej sládek uvařil.

Kvalitu piva všeobecně do velké míry ovlivňuje práce výčepního. Staré rčení praví, že sládek pivo vaří a hospodský jej dělá. To platí od nepaměti a hospodský má ve svých rukou velkou část úspěchu. Je proto nesmírně důležité, aby veškeré pivní vedení udržoval čisté, pravidelně jej dával sanitovat a každý den je propláchl vodou. Nesmí zapomínat ani na čisté a pečlivě umyté sklo a používat kvalitní mycí prostředky.

Pivo je nejlepší co nejčerstvější, proto je vhodné dávat do tanku takové, u kterého je předpoklad nejvyšší výtoče. A tento potenciál má jednoznačně PRIMÁTOR 11 – s přehledem nejprodávanější pivo náchodského pivovaru. Ideální je, když se tank vypije v průběhu několika dní a čerstvé pivo může putovat z pivovaru do tankovny každý týden.

A kde můžete svoji žízeň uhasit pivem PRIMÁTOR z tanku?

>> Restaurace u Kalendů – Praha – Rašínovo nábřeží 383/58. 128 00 Praha 2 – Nové Město

>> Liquid Bread restaurant – Brno – Purkyňova 3049/35g, 612 00 Brno-Královo Pole

>> Formanka – Česká Skalice – Husovo nám. 19, 552 03 Česká Skalice

>> Na Rychtě – Nové Město nad Metují – Komenského 34, 549 01 Nové Město nad Metují