Školení

Náchodský pivovar PRIMÁTOR a.s. otevírá nový školicí program zaměřený na podporu pivní a gastronomické kultury. Cílem projektu je zvýšit u odborné i laické veřejnosti teoretické a praktické znalosti o pivu. Přijďte si i Vy vyzkoušet  základy správného ošetřování a čepování piva, nahlédnout do světa nepoznaných pivních vůní a chutí. S námi můžete  povýšit pouhé pití piva na opravdový zážitek. Vedle podrobného seznámení se s výrobou klasického českého piva si účastníci projektu osvojí i základy senzorického  hodnocení a pivního someliérství na praktických ukázkách portfolia piv značky PRIMÁTOR.

Jaké kurzy nabízíme

Technologie výroby 

Technologie výroby klasického českého piva + jak pečovat o pivo v gastronomii

  • Exkurze v pivovaru PRIMÁTOR a seznámení se s tradiční výrobou českého piva
  • podmínky skladování piva
  • tlačná média
  • sanitace pivních cest
  • estetika čepování a praktické vyzkoušení čepování

Kurz je určen pro výčepní, provozovatele a majitele restaurací a hotelů, odborné školy a širokou laickou veřejnost.

Doba trvání kurzu: 3–4 hodiny

Cena: 250 Kč

(pro smluvní partnery pivovaru zdarma)

Druhy piva a jejich degustace

Senzorické degustační hodnocení piva a základy pivního someliérství.

Kurz je určen pro výčepní, provozovatele a majitele restaurací a hotelů, širokou laickou veřejnost. Termíny jednotlivých kurzů budou vypisovány na www.primator.cz. Každý účastník kurzu obdrží příslušný Certifikát o absolvování kurzu.

Doba trvání kurzu: 3–4 hodiny

Cena: 250 Kč

(pro smluvní partnery pivovaru – zdarma)

Kontaktní osoba:

Pavel Kořínek
obchodní sládek

tel.: +420 491 407 240
mob.: +420 604 246 176
pavel.korinek@primator.cz