Náchodský pivovar PRIMÁTOR a.s. otevírá nový školicí program zaměřený na podporu pivní a gastronomické kultury. Cílem projektu je zvýšit u odborné i laické veřejnosti teoretické a praktické znalosti o pivu. Přijďte si i Vy vyzkoušet základy správného ošetřování a čepování piva, nahlédnout do světa nepoznaných pivních vůní a chutí. S námi můžete povýšit pouhé pití piva na opravdový zážitek. Vedle podrobného seznámení se s výrobou klasického českého piva si účastníci projektu osvojí i základy senzorického hodnocení a pivního someliérství na praktických ukázkách portfolia piv značky PRIMÁTOR.
Technologie výroby klasického českého piva + jak pečovat o pivo v gastronomii
Kurz je určen pro výčepní, provozovatele a majitele restaurací a hotelů, odborné školy a širokou laickou veřejnost.
Doba trvání kurzu: 3–4 hodiny
(pro smluvní partnery pivovaru zdarma)
Senzorické degustační hodnocení piva a základy pivního someliérství.
Kurz je určen pro výčepní, provozovatele a majitele restaurací a hotelů, širokou laickou veřejnost. Termíny jednotlivých kurzů budou vypisovány na www.primator.cz. Každý účastník kurzu obdrží příslušný Certifikát o absolvování kurzu.
Doba trvání kurzu: 3–4 hodiny
(pro smluvní partnery pivovaru – zdarma)
Pavel Kořínek
obchodní sládek
tel.: +420 491 407 240
mob.: +420 604 246 176
pavel.korinek@primator.cz